Makeblock mBot V1.1 Blue (2.4G)

Makeblock mBot V1.1 Blue (2.4G)
mBot V1.1 Blue (2.4G) Makeblock educatieve robot
€ 119,95

Op voorraad

Omschrijving

Details

mBot V1.1 Blue (2.4G variant)  s de nieuwste versie Mbot programmeerbare educatie robot van Makeblock. De V1.1 is voorzien van een beschermcase en een geupgrade zwenkwiel voor een verbeterde wendbaarheid.

WAT IS MBOT EN WAT KAN IK ERMEE?

De mBot is een all-in-one oplossing om programmeren, elektronica en robotica te leren kennen. Dankzij de draadloze 2.4g module kan je eenvoudig verbinding maken en met de mBlock software beginnen met programmeren. De mBot is eenvoudig in elkaar te zetten en biedt oneindig veel STEM leermogelijkheden. Dit product bevat 38 delen, welke in ongeveer 10 minuten in elkaar gezet kunnen worden. Kleur gelabelde RJ25 poorten maken het aansluiten van de kabels ook een peulenschil. Hierdoor kan er meer tijd besteed worden aan creativiteit en programmeren.

 

KENMERKEN

  • Eenvoudig binnen 10 minuten in elkaar gezet
  • Elektronica is gebaseerd op het Arduino open-source platform
  • Twee programmeer-omgevingen: mBlock en Arduino IDE
  • Ondersteunt draadloze verbinding via 2.4G.
  • Makkelijke bedrading van RJ25 connectors met kleurcodering
  • Stevig aluminium chassis
  • Gratis lessen beschikbaar
  • Maak leuke projecten zoals muur ontwijking, lijnen volgen, en meer

 

GRAFISCH PROGRAMMEREN

De mBot Blue is volledig compatibel met mBlock. mBlock is een grafische programmeer omgeving, gebaseerd op Scratch 2.0. Dit programma maakt hetprogrammeren van projecten en interactieve toepassingen eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen is functieblokken te slepen en in de gewenste volgorde te plaatsen.

 

ONTWIKKELD VOOR EXTRA VEEL SPEELPLEZIER90050-4.gif

De mBot is ontwikkeld om plezier mee te hebben en om creativiteit los te maken. De mBot bevat een aantal voor gemonteerde opties, waaronder een lijn volgend voertuig, een obstakel vermijdend voertuig, een afstand bestuurbare auto. Daarbij kan hij meerdere spellen gebruikt worden. Denk aan voetbal, sumo worstelen, etc.

 

ONEINDIG UIT TE BREIDENInfinite Extensibility

Het mechanische lichaam van de mBot is is volledig compatibel met het gehele Makeblock platform (ongeveer 400 delen), en ook zelfs de meeste Lego onderdelen. De elektronische onderdelen zijn ontwikkeld op basis van het Arduino open source systeem. Hierdoor heeft de mBot oneindige uitbreidmogelijkheden. Alle mechanische onderdelen en elektronische modules kunnen hierop aangesloten worden.

 

UNIEK LEER SYSTEEMUnique Curriculum System

Om ouders en leerkrachten te helpen heeft Makeblock online handleidingen en cursussen beschikbaar gesteld. Deze worden regelmatig geüpdatet. Deze online handleidingen worden ontwikkeld en onderhouden door leraren.

 

Specificaties

Aanvullende Informatie

Sku 90058
Garantie 24 maanden
EAN code -
Merk Makeblock
Leeftijd 5 - 6 jaar, 7 - 12 jaar, 12 +
Reviews
Er zijn nog geen reviews beschikbaar voor dit product.
Schrijf een review

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer