BQ - Zowi robot

BQ - Zowi robot
Slimme educatie Robot voor spelenderwijs leren programmeren
€ 149,95

Op voorraad

Omschrijving

Details

Dit is Zowi.

Deze vriendelijke robot heeft maar één doel, kinderen leren dat technologie leuk en eenvoudig kan zijn. Zowi is meer dan alleen speelgoed, Zowi is ook een educationeel systeem om jouw kinderen spelenderwijs in contact te brengen met (de logica van) programmeren en coderen. 

Zodra de Zowi uit de doos wordt gehaald weet hij al hoe hij een aantal dingen moet doen, maar Zowi wil graag dat jij hem nog veel meer leert! Zowi kan lopen, dansen, obstakels ontwijken, geluid maken en zelfs mondgebaren maken. Via de knoppen aan de achterzijde ontdek je de basis functies.

Knop A: Dans. Zowi zou je verbazen met zijn originele dansbewegingen, dankzij de 4 motoren die de voeten besturen.

Knop B: Loop en ontwijk obstakels: Zowi's ogen zijn eigenlijk utlrasone sensoren. Plaats een obstakel of je hand voor de ogen van Zowi, en hij zal ze ontwijken om een botsing te voorkomen.

Knop A + B: Zowi reageert op tikjes op het hoofd en op geluiden: De ingebouwde microfoon luistert continu naar wat er gebeurt. Door te klappen of op zijn hoofd te tikken geeft hij verschillende reacties.

Download de Zowi app voor Android, begin met de Zowi challanges en programmeerfuncties, en leer hem nog veel meer! Zowi kan bestuurd worden met de app via Bluetooth. In de app vind je verschillende spellen en activiteiten. Tijdens het spelen speel je weer nieuwe uitdagingen vrij.  

Programmeer Zowi dankzij de open source Bitbloq of Arduino™ programmeer modules.
Zowi heeft een repogrammeerbaar moederbord, waardoor hij nieuwe dingen kan leren van jou.
Programmeren en coderen wordt eenvoudig aangeleerd via bijvoorbeeld BitBloq. Bitbloq is een simpel en intuïtief drag-and-drop block programmeer module. Hij kan eenvoudig gekoppeld worden aan een PC via een USB kabel.

Ontdek de Zowi Community. Alle laatste nieuwtjes, updates, projecten, tutorials en downloads vind je hier. Vind alle inspiratie voor in het klaslokaal of voor thuis.

Laat Zowi er uit zien zoals jij het wil. Er worden stickers meegeleverd om je Zowi een persoonlijkheid te geven. Online vind je papieren maskers voor je Zowi en er is zelfs de mogelijkheid om met een 3D printer een nieuwe behuizing voor Zowi te ontwerpen en printen. 

Specificaties

Aanvullende Informatie

Sku Zowi
Garantie 24 maanden
EAN code 8435439868082
Leeftijd 5 - 6 jaar, 7 - 12 jaar, 12 +
Reviews
Er zijn nog geen reviews beschikbaar voor dit product.
Schrijf een review

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer